Karriär

Bli en del av HandelsMarketing!

Du behöver inte vänta för att börja bygga din karriär eller börja jobba inom det du brinner för. HandelsMarketing erbjuder dig en språngbräda inför framtida yrkesliv där du tillsammans med andra drivna och engagerade studenter får en unik chans att praktisera delar av din utbildning redan nu. Oavsett om du läser ditt första år eller är masterstudent kommer du utvecklas tillsammans med oss på HandelsMarketing.

Vi på HandelsMarketing vill ständigt växa och söker löpande efter konsulter med ett brinnande intresse för kommunikation och marknadsföring i alla dess former. Vi söker dig som vill få praktisk erfarenhet vid sidan om dina studier, som vill utvecklas och anta nya utmaningar.

Strategisk tänkare eller kreativ skapare?

Som konsult hos oss på HandelsMarketing jobbar du antingen som strateg eller kommunikatör. Vilken profil stämmer bäst i på dig?

Strateg

Som strateg har du en pågående högskoleutbildning, med minst ett år kvar inom ekonomi, management, marknadsföring eller likvärdig utbildning. Du som person har ett analytiskt och strategiskt tänk, samt ser dig själv som en problemlösare, med ett brinnande intresse för marknadsföring.

Kommunikatör

Som kommunikatör har du en pågående högskoleutbildning, med minst ett år kvar inom kommunikation, journalistik eller likvärdig utbildning. Du som person har god förmåga att kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift, är idérik och lagd åt det kreativa hållet, med ett brinnande intresse för marknadsföring.

Två alumner berättar om deras tid på HandelsMarketing och vad de gör idag

“Jag fick en kickstart i karriären tack vare HandelsMarketing och mina bästa vänner kommer därifrån. Jag vill se till att andra kan få samma möjligheter som jag fick”

Ludwig ÅsgårdenLudvig jobbade som strateg på Handelsmarketing mellan 2015-2017 och driver idag ett eget företag där han frilansar som strateg. Han jobbar med bland annat långsiktiga varumärkesupplevelser, att analysera kundresor och att optimera innehåll.

“Tiden på HandelsMarketing gav mig erfarenhet i många delar av marknadsföringsbranschen, att jobba i byråvärlden är väldigt likt arbetet på HandelsMarketing. Vilket är ett bra betyg!”

Emma NilssonEmma jobbade som kommunikatör på HandelsMarketing mellan 2014-2016 och sitter numera som strateg på byrån 2028 New World Agency. Där jobbar hon bland annat med digital marknadsföring och content marketing