Bli en del av teamet

Som konsult hos oss får du en lärorik, kontaktskapande och kreativ tid, och nya goa kollegor såklart! Vill du bli en del av vårt team? Tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till work@handelsmarketing.se.

Vi på HandelsMarketing vill ständigt växa och söker löpande efter konsulter med ett brinnande intresse för kommunikation och marknadsföring i alla dess former. Vi söker dig som vill få praktisk erfarenhet vid sidan om dina studier, som vill utvecklas och anta nya utmaningar. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult. Vi lär oss kontinuerligt av varandra och utvecklas genom utförande av både interna och externa projekt. Gruppdynamiken är viktig för oss eftersom vi arbetar i tvärfunktionella team. Det är därför viktigt att du trivs med att arbeta och samarbeta med andra. Vi som arbetar på HandelsMarketing idag studerar på Handelshögskolan i Göteborg och på Göteborgs Universitet, men du är självklart välkommen att söka dig till oss oavsett vad du studerar. Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för kommunikation och marknadsföring. 

Vi lägger stor vikt vid att du som person har ett eget driv, samt en stark vilja att bidra till både problemlösning och kreativt idéarbete. Du som person har en väl utvecklad samarbetsförmåga, är bra på att lyssna samt är lyhörd inför verksamhetens behov. Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp samt tar både initiativ till fortsatt arbete och ansvar i ditt pågående arbete. Hos oss på HandelsMarketing arbetar du som konsult 10h/vecka, där dina arbetsuppgifter främst består av att;

 

  • Löpande arbeta med inbound marketing för att stärka HandelsMarketings eget varumärke.
  • Arbeta med att bibehålla samt skapa goda kundrelationer, aktivt arbeta med outbound marketing inklusive telemarketing.
  • Utföra analyser kopplat till marknadsföring. Däribland marknadsanalyser, omvärldsanalyser, konkurrentanalyser och annan typ av strategiarbete.
  • Arbeta med content marketing och copywriting i olika former.
  • Strukturera och planera projekt efter givna tidsramar, samt se till att projekt genomgående håller hög kvalite

 

Strategisk tänkare eller kreativ skapare?

Som konsult hos oss på Handelsmarketing jobbar du antingen som strateg eller kommunikatör. Vilken profil stämmer bäst in på dig?

Strateg

Som strateg har du en pågående högskoleutbildning, med minst ett år kvar inom ekonomi, management, marknadsföring eller likvärdig utbildning. Du som person har ett analytiskt och strategiskt tänk, samt ser dig själv som en problemlösare, med ett brinnande intresse för marknadsföring, såklart!

Kommunikatör

Som kommunikatör har du en pågående högskoleutbildning, med minst ett år kvar inom kommunikation, journalistik eller likvärdig utbildning. Du som person har god förmåga att kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift, är idérik och lagd åt det kreativa hållet, med ett brinnande intresse för marknadsföring, såklart!