Tjänsteerbjudanden

HandelsMarketing arbetar både analytiskt med att utveckla strategier och kreativt med att praktiskt genomföra kommunikativa lösningar för våra kunder. Våra projektteam består av drivna strateger och kommunikatörer som både arbetar analytiskt och processorienterat med kommunikation och marknadsföring.

Våra specifika tjänsteerbjudanden ser du nedan.

Sociala medier

HandelsMarketing hjälper företag och organisationer med löpande hantering av sociala medier, där våra konsulter bidrar med bred kompetens, nya perspektiv och stort engagemang.

 

Utgångspunkten är alltid den strategi som utformas tillsammans med kunden. Arbetsprocessen säkerställer att kommunikationen utformas efter företagets specifika förutsättningar med rätt målgrupp, rätt kanal och rätt innehåll.

Content till de sociala plattformarna
Nå ut till din målgrupp var dem än är

Digital annonsering

HandelsMarketing hjälper företag och organisationer att nå de mest värdefulla kontakterna via träffsäker annonsering i sociala medier och Google Ads.

 

Annonseringsinsatserna baseras på en analys av företagets nuvarande situation och målsättning. Utifrån analysen formuleras en strategi som besvarar hur, när och varför företaget bör annonsera för att öka varumärkeskännedom, driva trafik och uppmana till konverteringar.

Copywriting

HandelsMarketing hjälper företag och organisationer att kommunicera sitt varumärke på bästa sätt. Vi bistår med all sorts copy, från att skapa spännande kampanjkoncept och annonsinnehåll till att leverera hög- kvalitativa artiklar och webbplatstexter.

 

Copyn skräddarsys och anpassas efter sitt syfte – oavsett om det är att driva långsiktig organisk trafik till en webbplats eller för att förmedla varumärkesbyggande budskap.

Copywriting som förmedlar företags varumärke