Nyheter

Lär känna vår nya VD Isak Gunnarsson!

By 2021-03-31 No Comments

Dags att presentera den andra halvan i vårt nya VD-par! Isak har likt sin vice-VD verkligen kommit in med storm till byrån. Med sin bakgrund i marknadsföring och kärlek för företagande så var han perfekt kandidat att ta över rodret! Den småländska karisman skiner rakt igenom och med sitt driv, ledarskap och engagemang så är vi glada över att han ha fått in honom i bolaget!

Hur känns det att fått rollen som vd för HandelsMarketing?

Det är svårt att beskriva känslan i ord utan att framstå som alltför klyschig. Med det sagt känns det otroligt roligt, motiverande och smått nervkittlande att få chansen att axla en ledarposition på HandelsMarketing då det kombinerar två av mina favoritområden – marknadsföring och företagande.

Vad är din studie- och arbetsbakgrund?

Studietiden tog avstamp 1999 på Röstorpsskolan i Värnamo och dryga 21 år senare befinner jag mig fortfarande på den akademiska resan, där jag nu studerar en master inom entreprenörskap på Handelshögskolan. Under resans gång har jag införskaffat en kandidatexamen i marknadsföring från Linneuniversitetet och jag har även hunnit med en tre år lång mellanlandning på en marknadsföringsbyrå där jag ansvarade för den digitala annonseringen för drygt 100 företag. 

Vad är enligt dig dina största styrkor som du tror gjorde att du fick positionen?

Omöjligt att svara på, men du får gärna kontakta den ansvarige då även jag är nyfiken. Min gissning är att min erfarenhet inom marknadsföring låg till grund för beslutet i kombination med ett genuint och målinriktat intryck.

Vad är det bästa med marknadsföring och kommunikation?

Det bästa är att digital marknadsföring ger alla företag, oavsett om de är en egenföretagare eller ett börsnoterat bolag, chansen att finna fortsatt tillväxt genom att skapa en direktkanal för tvåvägskommunikation mellan sig själva och sin målgrupp. 

Vad är dina mål i den nya rollen som vd för att driva HandelsMarketing framåt?

Min ambition är vi ska etablera HandelsMarketing i en position där företag som vänder sig till oss vet att de får nyfikna, nytänkande och engagerade studentkonsulter som levererar toppkvalité. Samtidigt vill jag att alla medarbetare ska känna stolthet, driv och entusiasm över att vara en del HandelsMarketing och arbetet de själva utför.

Vad hoppas du HandelsMarketing kan ge dig för din egen utveckling?

Jag både hoppas och tror att min tid på HandelsMarketing kommer vara en konstant lärandeprocess, där jag får chansen att samla på mig värdefulla erfarenheter inom allt från bolagsstyrning och rapportering till medarbetarskap och företagskultur. Självklart hoppas jag även att jag ska etablera givande relationer, både med våra fantastiska medarbetare och våra företagskunder.

Bästa reklamen eller kampanjen du sett?

Som konnässör av äldre reklamfilmer och 90-talist slår jag ett slag för Lottos reklamhit med det ikoniska citatet ”men du har ju hela helgen på dig”. Jag gissar på att du också kan hitta klippet via en snabb Googling på Lotto-Åke.